3 nieuwe auto’s voor Lanser’s Trio

3 nieuwe auto’s voor Lanser’s Trio

  • 17 mrt Off

Onlangs hebben wij bij Lanser’s Trio 3 nieuwe auto’s mogen afleveren. Twee Volkswagen Caddy’s en een Volkswagen Polo. Wij zijn er trots op dat wij al jaren mogen leveren aan Lanser’s Trio. Zoals dat vaak bij onze relaties gebeurd, is dat gegroeid vanuit het vertrouwen dat wij opbouwen met het onderhouden en repareren van het bestaande wagenpark. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met accountmanager Edwin Beelen op 085-0211777.

Over Lanser’s Trio  
Lansers Trio is een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in grondverzet en grondtransport. Naast grondverzet verzorgt dit bedrijf tevens werkzaamheden voor vuilverbrandingscentrales, havenwerk, stuwadoorwerk en overslag, nationaal en internationaal. 

De kerntaken zijn: verhuur van bemande en onbemande grondverzetmachines en het verzorgen van grondverzetprojecten in (onder)aanneming voor de milieu- en civieltechnische markt. Met jong en modern materiaal, voorzien van de laatste technieken en met enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. “Maar onze grootste kracht is de no-nonsense mentaliteit. De klant verwacht én krijgt bij ons altijd een oplossing. Desnoods rollen we de mouwen op en springen we zelf bij.” zegt directeur Karl Heinz Eireiner.

2017-03-02-PHOTO-00000007