40 nieuwe en flexibel in te zetten auto’s voor Seggment

40 nieuwe en flexibel in te zetten auto’s voor Seggment

  • 26 jan Off

In december heeft Evert-Jan van Seggelen van Seggment de sleutels van de 1e Mitsubishi Spacestar in ontvangst genomen. In de weken daarop volgden de andere 39 stuks. Deze 40 auto’s vallen onder een speciaal leasecontract, waarbij Seggment de auto’s flexibel kan inzetten.

Flexibel wagenpark
Seggment heeft voor een flexibel wagenpark gekozen. “Daarom zijn er maar 25 van de 40 auto’s met Seggment uitingen bestickerd. De andere 15 worden alleen ingezet als wij die nodig hebben. Wij betalen naar gebruik. Als wij de auto’s niet nodig hebben, mag Autocentrum Beelen de auto inzetten voor andere klanten.”, aldus Evert-Jan van Seggelen.

Afleveren
Het was voor Autocentrum Beelen een hectische tijd. Per dag werden er 10 Opel Agila’s ingeleverd en diezelfde dag moesten dan 10 nieuwe Mitsubishi Spacestars klaar staan. In die 40 auto’s hebben de inbouwspecialisten een radio en een routevolgsysteem ingebouwd. Die laatste moest in sommige gevallen eerst uitgebouwd worden uit de inruil auto’s. Daarnaast zijn alle auto’s op winterbanden gezet en zijn 25 auto’s bestickerd.

Seggment
In 1998 is Seggment gestart met het uitzenden van flexibele arbeidskrachten in bijna alle sectoren van het bedrijfsleven. Sindsdien is Seggment een betrouwbare partner voor het invullen van (tijdelijke) vacatures. Dit SNA gecertificeerd uitzendbureau vult snel, flexibel en efficiënt (tijdelijke) vacatures in met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. De medewerkers worden voor iedere vacature uitgebreid gescreend en voldoen daardoor altijd aan het opgestelde profiel.SvdV20141210-128WWW

 

 

 

 

 

 

Evert-Jan van Seggelen (m) van Seggment neemt de 1e autosleutel van Frank Beelen (r) van Autocentrum Beelen in ontvangst. Bas Koopman (l) van Autocentrum Beelen staat met de overige 39 sleutels klaar. (Foto: Sven van der Vlugt)