Drie nieuwe auto’s voor dit is beveiligen

Drie nieuwe auto’s voor dit is beveiligen

  • 05 aug Off

IMG_0387Onlangs heeft onze accountmanager Edwin Beelen 3 Citroën DS3’s afgeleverd aan “dit is beveiligen”.  Geen onbekende auto voor dit is beveiligen. “De voorgangers van deze auto’s waren ook DS3’s. Deze bevielen goed en daarom hebben wij -mede dankzij de gunstige prijsstelling- weer gekozen voor deze auto’s”, aldus eigenaar Elco van Es.
De auto’s zijn in huisstijl bestickerd afgeleverd aan de berijders.

Over dit is beveiligen

dit is een hoogwaardig beveiligingsnetwerk met intelligente cameratechnologie dat geheel op maat en naar wensen in te zetten is. Bovendien is dit gecertificeerd, zodat camerabeelden als bewijs gelden in een eventuele rechtszaak.

dit is vernieuwend in beveiligen, want dit regelt de hele beveiliging in één keer. De camera’s, de sensoren, de verbinding, de centrale, het op afstand monitoren van servers én de opvolging. Alles wordt dus in één hand gehouden, waardoor er sneller gereageerd of liever nog geanticipeerd kan worden. Meer informatie over dit is beveiligen vindt u hier.

2016-08-04-PHOTO-00000004  De 3 Citroën DS3’s staan netjes voor aflevering voor het pand van dit is beveiligen in Schiphol-Rijk.