Autocentrum Beelen GOLD sponsor ITB Darts Trophy 2016

Autocentrum Beelen GOLD sponsor ITB Darts Trophy 2016

  • 11 dec Off

Autocentrum Beelen is de tweede GOLD Sponsor voor de ITB Darts Trophy 2016. Hiermee verbindt het universele autobedrijf uit Lisserbroek haar naam aan een prachtig evenement dat gehouden wordt in de regio´s Rijnland en de Bollenstreek. De kwalificatierondes starten in februari 2016 op diverse podia. De deelnemers hebben of een kwalificatiereeks goed doorstaan of een wildcard gekregen. De finale van in totaal vijf categorieën vindt plaats op 11 mei 2016 in Cheers! in Voorhout.

Uniek evenement Voor de darters is het event een unieke ervaring waar zij hun kunsten op een podium mogen vertonen en dat geeft een extra lading. In totaal gaan er elf wedstrijden gespeeld worden op het grote ITB Darts Trophy podium. Het gaat om de klasses heren, dames, jeugd, Old Bastards (45+) en Business. Mark Honsbeek Coördinator van de ITB Darts Trophy 2016 ”Het is fantastisch dat wij zo’n groot autocentrum uit de regio kunnen toevoegen aan onze sponsors voor dit fantastische evenement. Wij danken Frank Beelen voor zijn vertrouwen in de ITB Darts Trophy.”

Over Autocentrum Beelen Autocentrum Beelen is ontstaan uit Frank Beelen’s Autobedrijf, dat sinds 1987 actief is in de automobielbranche en goed bekend staat bij een groeiende klantenkring in de Randstad. Autocentrum Beelen is een merkonafhankelijk autobedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen, onderhouden en repareren van auto’s voor bedrijven en particulieren.

 

Persfoto PB ACB sponsorcontract ITB Darts 2016.docx

Frank Beelen (l) van Autocentrum Beelen tekent het sponsorcontract met Robin Schrijer (m) van ITB onder toeziend oog van Edwin Beelen (r) van Autocentrum Beelen.