Balkenende Tuin en Wonen ruilt blauwe bussen in voor groene

Balkenende Tuin en Wonen ruilt blauwe bussen in voor groene

  • 01 apr Off

Op 27 maart jongstleden ontving eigenaar en oprichter Arjan Balkenende van Balkenende Tuin en Wonen op zijn eigen terrein in Lisserbroek de sleutels van drie nieuwe fris wit/groengekleurde Renault Trafics uit handen van Frank Beelen van Autocentrum Beelen. De overdracht van deze drie compleet uitgeruste gesloten bestelwagens is het gevolg van een langdurige samenwerking tussen Balkenende en Autocentrum Beelen. Al 24 jaar lang onderhoudt Balkenende de tuinen van Autocentrum Beelen en haar zusterorganisaties. De oude vertrouwde blauwe bussen van Balkenende zijn destijds ook geleverd en al die jaren onderhouden door Autocentrum Beelen.

One-stop-shop
De nieuwe bussen zijn echt maatwerk. Zo hebben de bestelwagens verzwaarde achtervering, RVS sidebars, RVS imperials en een keurig afgewerkte laadvloer en bekisting. Tenslotte hebben de witte auto’s een prachtige bestickering/wrapping ondergaan in frisse groen tinten. Wederom volgens het one-stop-shop principe! “Heel prettig dat je met één contactpersoon alles kan afstemmen”, aldus Balkenende.

Balkenende Tuin en Wonen
Balkenende Tuin en Wonen is gevestigd op het Turfspoor in Lisserbroek. Op het grote terrein staan onder meer de kassen en voorbeeldtuinen. Balkenende Tuin en Wonen is tegenwoordig meer dan alleen hovenier. Inmiddels is het  bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het gebied van wonen, tuinieren en in het bijzonder in kunstgras.

Meer informatie: www.balkenende.nl en www.autocentrum-beelen.nl

IMG_0261

 

 

 

 

 

 

 

 

Arjan Balkenende (l) neemt de sleutels en een bos bloemen in ontvangst van Frank Beelen. (Foto: Arie Schalk)

IMG_0270