Beelen Mobility levert aan Groene Brandbeveiliging

Beelen Mobility levert aan Groene Brandbeveiliging

  • 21 jan Off

Vorige week maandag heeft Groene Brandbeveiliging de sleutels ontvangen van hun nieuwe Opel Vivaro Ecoflex. De knalrode bedrijfswagen is met de felgele bestickering een opvallende verschijning.

Over Groene Brandbeveiliging
Groene Brandbeveiliging is in 2002 opgestart met de visie om de brandveiligheid (en algemene veiligheid) bij bedrijven, instellingen en verenigingen naar een hoger plan te tillen. Hun visie is dan ook om voor de opdrachtgever inzichtelijk te maken wat het niveau is van zijn/haar brandbeveiliging en hierin te adviseren.

De klant verwacht van een (brand)beveiligingsbedrijf dat zij zorgen dat de klant voldoet aan de eisen in de wet- en regelgeving. Groene kenmerkt zich als (brand)beveiligingsbedrijf doordat zij heel veel waarde schenken aan het kennis- en kwaliteitsniveau van hun medewerkers. Zo worden zij jaarlijks bijgeschoold en onderwerpen zij hun medewerkers verschillende malen per jaar aan interne en externe kwaliteitsaudits.

Groene Brandbeveiliging is de juiste partner als het gaat om complete en totale oplossingen met betrekking tot (brand)veiligheid. Groene verzorgt (jaarlijkse) inspecties, levering van allerlei beveiligingsmiddelen, voeren onderhoud uit en adviseren hun klanten met inachtneming van de meest recente wet- en regelgeving.

Over Beelen Mobility
Beelen Mobility treedt op als intermediair voor de aankoop, lease of huur van alle merken (bedrijfs)auto’s en met of zonder maatwerkoplossing, zoals bedrijfswageninrichtingen. Daarnaast zorgt Beelen Mobility ook voor onderhoud, reparatie, zomer- en winterbandenwissels en schadeherstel van (bedrijfs)auto’s. Doordat Beelen Mobility onderdeel is van De Beelen Groep, krijgt de klant -door de inkoopvoordelen van de totale groep- de laagste tarieven gecombineerd met de gunstigste voorwaarden.

IMG_4672-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edwin Beelen (r) van Beelen Mobility overhandigt de sleutels aan de heer B. Groene (m), onder toeziend ook van de heer L.P. Groene (l). (Foto: Annemarie Andela)

IMG_4675-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_4683-001