BEELEN VERKOOPPARTNER REGIS EPIC0

BEELEN VERKOOPPARTNER REGIS EPIC0

  • 14 dec Off

Beelen Mobility is verkoop- en servicepartner geworden van de nieuwe 100% elektrische Regis Epic0. in Noord- en Zuid Holland. Het is een slimme vervoersoplossing voor gemeenten, grote ondernemingen, MKB’ers en zelfstandigen met de regio en stad als hun werkterrein. Met de 100% elektrische Regis Epic0 biedt Rolling the City de perfecte duurzame vervoersoplossing. En het transport van pakketten, goederen, servicemateriaal en versproducten is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is een kleine krachtpatser met een laad-capaciteit van 700 kg. Zelfs vol beladen zijn hellingen van 15% geen probleem. De range van maximaal 170 kilometer (volgens WLTP normering) is daarnaast meer dan voldoende voor een drukke werkdag in de regio of stad. De stalen cabine en een high strength chassis maken de Regis EpicO uniek. De cabine is bovendien uitgerust met een reeks verstevigingsbalken en een kreukelzone aan de voorzijde voor optimale veiligheid. Bekrachtigde schijfremmen rondom en een gescheiden remsysteem helpen je om veilig tot stilstand te komen.slider_epic0_def

Vele toepassingen
De laadruimte van de Regis EpicO is flexibel en kan helemaal passend worden gemaakt voor uw doelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een open of gesloten laadruimte, een kiepversie of een koelversie; het is allemaal mogelijk met de Regis Epic0. Op bestelling is ook een chassis-cabine versie leverbaar.

Vanaf woensdag 18 tot en met zaterdag 21 december 13.00 uur is de Epic0 te bezichtigen op onze locatie Gansoord 1 in Lisserbroek. U kunt direct een afspraak maken om een proefrit te maken met deze 100% elektrische vervoersoplossing. Kom langs! 

Meer informatieMeer informatie kunt u al vinden op www.rollinginthecity.eu. U mag ook direct Herman Koning bellen via 06-1000 95 27. Hij is bij Beelen Mobility verantwoordelijk voor de verkoop- en service van de Epic0.

 

Tags: