Bijzondere aflevering bij….Bakker Ammerlaan

Bijzondere aflevering bij….Bakker Ammerlaan

  • 28 okt Off

IMG_5871-002Wellicht heeft u de auto´s zien staan op ons terrein. Op donderdag 13 oktober hebben wij 5 auto´s aan Echte Bakker Ammerlaan afgeleverd; 2 Citroën Berlingo’s en 3 Citroën Jumpers. Charles en zijn broer Ron Ammerlaan kwamen met een hele delegatie chauffeurs om de 5 auto’s op te halen. Afgelopen maart gaf Charles aan Frank Beelen aan dat de Bakkerij een aantal nieuwe wagens nodig had. Na uitvoerige inventarisatie van de wensen en de daarop volgende gesprekken is de keuze voor deze auto´s gemaakt. Eind van dit jaar/begin van volgend jaar volgen nog 2 Renault Twingo´s.
 

Maatwerk 

Samen met Carrosseriebouw Van der Horst BV zijn de 3 Jumpers omgebouwd tot laadbakwagens, compleet naar de wensen van Ammerlaan. Vervolgens heeft C&T Reklame de auto’s voorzien van een belettering. De 2  Berlingo’s zijn van binnen netjes afgetimmerd door onze eigen monteurs en eveneens door C&T Reklame voorzien van belettering.
 
Charles Ammerlaan is zeer tevreden over de auto´s die geleverd zijn: “Ik heb zelf het genoegen gehad vanmorgen met een Jumper te bezorgen, en dat ging prima. Zowel het rijden als het laden en lossen van brood ging perfect.” Van Noordwijk tot Amsterdam kunt u de opvallende bezorgauto’s tegenkomen.
 

Het bedrijf

Bakker Ammerlaan is een familiebedrijf dat wordt geleid door de vierde en de vijfde generatie. De eerste bakker, Leonardus Ammerlaan, begon in 1896 een bakkerij met een kleine winkel in de Bleiswijkse Dorpsstraat. Op deze plaats is de bakkerij 106 jaar gevestigd geweest. 

Theo en Joke Ammerlaan (ouders van Charles en Ron Ammerlaan), zijn in 1957 verhuisd van het moederbedrijf te Bleiswijk, naar een door hen gekochte bakkerswinkel, voorheen van Lindeboom, in Voorhout. Naast de winkelactiviteiten werd er ook brood bezorgd. Voorhout groeide en Ammerlaan groeide mee. Begonnen met 1 filiaal in de nieuwe wijk Oosthout, kwamen er al rap 4 winkels bij. Ondertussen zijn ook de 2 zoons met hun vrouwen toegetreden in de directie.  Ook werd een nieuwe bakkerij betrokken op het bedrijventerrein in Sassenheim. In 2014 zijn er 6 winkels van Den Butter bij gekomen. Ammerlaan levert niet alleen aan 11 winkels, maar ook aan instellingen, congrescentra en diverse horeca-gelegenheden. 

Bent u nieuwsgierig geworden, dan bent u op 5 november van 10.00 tot 16.00 uur welkom op de open dag van Ammerlaan, Edisonstraat 3 te Sassenheim.

Meer informatie vindt u hier.