Een oude bekende terug in Lisserbroek

Een oude bekende terug in Lisserbroek

  • 12 sep Off

Mogen wij u voorstellen aan Roy Beelen, Teamleider Service Lisserbroek.

Roy is sinds kort weer terug in Lisserbroek, na vele “omzwervingen”. Voor veel klanten dus al een bekend gezicht. Sinds 2004 is Roy al actief in de zaak. Roy is begonnen in zijn vrije tijd -voor en na school- in de werkplaats in Lisserbroek. In 2007 is Roy naar de IVA in Driebergen gegaan, die hij in 2010 met diploma afrondde. Roy is vervolgens in Almere aan de slag gegaan om ons nieuwe Athlon Service Center Almere op te zetten.

Toen dat succesvol draaide is hij in 2013 voor acht maanden naar Amerika gegaan om de Engelse taal eigen te worden. Bij terugkomst heeft Roy ons nieuwe Athlon Service Center Rotterdam opgepakt. Inmiddels draait dat onderhouds- en reparatiecentrum ook naar volle tevredenheid.

Efficiënt werken én goed samenwerken op de werkvloer is volgens Roy hét succes om de klanten op de juiste wijze te bedienen. Zijn ziens- en werkwijze gaat Roy nu ook doorvoeren in Lisserbroek, waar hij nu enige weken geleden is begonnen. Mocht u onze vestiging in Lisserbroek aan doen, kom gerust even kennismaken met Roy!