Electrisch rijden is de toekomst 

Electrisch rijden is de toekomst 

  • 12 dec Off

Momenteel zitten wij midden in een oriëntatie fase op de e-markt wat betreft elektrische rijden in het bedrijfsleven. Wij merken dat voor het krijgen van bepaalde (overheids)opdrachten, het elektrische rijden steeds vaker geëist wordt. En steeds meer bedrijven willen het MVO nu echt gaan doorvoeren en daarvoor elektrisch rijden gaan inzetten voor hun medewerkers. Helaas is het huidige aanbod elektrische (bedrijfs)voertuigen in Nederland niet toereikend. Wij kijken dan ook inmiddels Europees naar het elektrisch automotive aanbod.
Start CNG in 2003
Zo’n 14 jaar geleden liepen wij voorop met het inbouwen van Aardgas (CNG) tanks in (bedrijfs)auto’s. Wij hadden toen al veel kennis van CNG-oplossingen, nog voordat de auto’s een paar jaar later af-fabriek met CNG als brandstof te bestellen waren. In die tijd hebben wij veel projecten en pilots gedraaid met bestaande klanten, om het aardgas rijden te optimaliseren. En met succes!
Pilot e-bedrijfswagens
Om net als destijds met CNG, nu ook voorop te lopen qua knowhow over (zakelijk) elektrische rijden, lijkt het ons prachtig om met een aantal bestaande klanten te kijken of een pilot met elektrische bedrijfswagens mogelijk is. Wij willen dan in de praktijk toetsen wat de voordelen zijn qua kosten en CO2 uitstoot. Maar ook wat de ervaringen zijn met opladen en de werkelijke actieradius. Op deze manier kan een selecte groep klanten al aan de eisen van elektrisch rijden voldoen, breiden wij onze kennis uit en kunnen wij onze klanten én prospects op basis van de ervaringen juist informeren en adviseren. Wij willen ons als groep vooruitstrevend en innovatief blijven positioneren. Daarom wordt 2018 voor ons het jaar waarin wij de voortrekker willen zijn én blijven voor elektrisch rijden in het bedrijfsleven. Doet u mee? Laat het ons weten via manon.meuleman@debeelengroep.nl Wij wensen u een hele mooie decembermaand.