ELLERMEYER ONTVANGT ‘SORTIMO PRO PARTNER AWARD’ VAN HET JAAR

ELLERMEYER ONTVANGT ‘SORTIMO PRO PARTNER AWARD’ VAN HET JAAR

  • 17 okt Off

FB‘Sortimo Nederland kent een landelijk netwerk van professionele, vakkundige inbouwstations. Deze partners spelen een belangrijke rol bij de advisering, verkoop en inbouw van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Met de uitreiking van de award ‘Sortimo PRO PARTNER van het jaar’ toont Sortimo Nederland zijn waardering voor de kwaliteit van het werk Ellermeyer verricht als Sortimo PRO PARTNER. 

“Ellermeyer, sinds 1946, is specialist op het gebied van auto-aanpassingen, bedrijfswageninrichting en heeft een eigen beklederij. Allemaal specialismen onder één dak. Daarnaast is Ellermeyer onderdeel van de De Beelen Groep met bedrijven die gespecialiseerd zijn in verkoop, onderhoud, elektrisch vervoer en wagenparkbeheer”, aldus Jeroen Ellermeijer.  “Als het moet ontzorgen wij onze klanten in gehele traject van koop, lease, bedrijfswageninrichting, onderhoud tot wagenparkbeheer.”

SR5, bedrijfswageninrichting van de 5e generatie

Op de IAA 2018 in Hannover introduceerde Sortimo de nieuwe generatie bedrijfswageninrichting, Sortimo SR5. Met de slimme SR5-bedrijfswageninrichting en het mySortimo platform opent Sortimo een nieuwe dimensie voor de aanschaf en het gebruik van bedrijfswageninrichtingen!

De medewerkers van Ellermeyer zijn opgeleid en getraind om op de juiste manier met SR5 te werken. Zo kunnen de verkoopadviseurs het juiste advies geven, hierbij is het belangrijk om de workflow van de klant te inventariseren om zo de efficiëntie voor de gebruikers te verhogen. De monteurs uit de werkplaats zorgen voor een vakkundige en veilige installatie in het voertuig zodat de klant met een veilig gevoel aan de slag kan gaan.