GoGoCar sponsort team voor Tandemtocht van 400 km voor onderzoek naar Alzheimer

GoGoCar sponsort team voor Tandemtocht van 400 km voor onderzoek naar Alzheimer

  • 15 sep Off

Op 20 en 21 september fietst het team Aarts Spinners Lisse mee met de non-stop estafette tandemtocht 2bike4alzheimer. GoGoCar heeft een luxe 6 persoonsbus beschikbaar gesteld voor de 24-uurs tandemtocht. De duo’s die op dat moment niet fietsten en sportmasseur Olga Zakhartchenko, van Sanum Corpus sportmassage, kunnen in de auto uitrusten en bijkomen terwijl ze naar het volgende wisselplaats rijden. De tocht van 400 kilometer gaat non-stop van Haarlem naar Amersfoort. Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar Alzheimer. 

24 uurs tandemtocht voor alzheimer

Komend weekend organiseert de stichting 2bike4alzheimer voor de 3e keer deze bijzondere 24-uurs tandemtocht. De tandem symboliseert de ziekte van Alzheimer. Wie achterop zit, heeft geen regie en is afhankelijk van een goede afstemming met de bestuurder. Op zaterdag 20 september om 10.00 uur start het 7 personen tellende team van Aarts Spinners Lisse in Haarlem. Ongeveer een uur later komt het Aarts team door het centrum van Lisse, langs het gemeentehuis. Het team volgt een beschreven en op GPS uitgezette route van 8 etappes van ongeveer 50 km langs stempelposten. De fietsduo’s wisselen elkaar steeds af, zodat de tandem onafgebroken blijft rijden. Na 400 kilometer finishen de Aarts Spinners Lisse rond het middaguur in Amersfoort.

Donaties

Meer informatie vindt u op 2bike4alzheimer.nl/teams. Via de doneerknop is de mogelijkheid om particulier of als bedrijf een donatie te doen aan Aarts Spinners Lisse. Er staat ook een donatiebus bij Aarts Sport Lisse.

Huur – Start – Stuur

GoGoCar is een innovatief autoverhuur bedrijf dat mobiliteit voor zowel particuliere als zakelijke rijders flexibeler, duurzamer, goedkoper én leuker maakt. GoGoCar staat voor ‘auto op maat’. Men huurt een auto voor enkele uren, voor een dag of weekend, een week of langer. Voor een zakenreis, een familiebezoek, een wintersportreis, een verhuizing of een bruiloft. Of om de F-jes van de voetbalclub naar een uitwedstrijd te vervoeren. Van klein tot groot, van basic tot luxe: een personenauto met trekhaak, een station, een hybride, een auto op biogas of elektriciteit, een MPV voor 9 personen (verlengd/verhoogd) of een verhuisbusje, GoGoCar zorgt ervoor.

Persfoto 2bike4alzheimer

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team van Aarts Spinners Lisse staat klaar met hun tandemfiets voor de luxe GoGoCar. (Foto: Sven Hogervorst)