GoGoCar.nl sponsort Radio 538 dj Gert-jan van Ackooij

GoGoCar.nl sponsort Radio 538 dj Gert-jan van Ackooij

  • 03 apr Off

Onlangs heeft aanstormend talent Gert-jan van Ackooij de sleutels in ontvangst genomen van een GoGoCar.nl. Deze auto met opvallende signing heeft Gert-jan het komende half jaar gratis tot zijn beschikking als ambassadeur van GoGoCar.nl.

Gert-jan neemt graag de rol van ambassadeur van GoGoCar.nl op zich. Gert-jan: “Doordat ik bijna dagelijks van de Haarlemmermeer naar Hilversum reis, kan ik veel publiek bereiken met deze opvallende auto. Daarnaast spreek ik veel mensen, aan wie ik met enthousiasme ga uitleggen wat GoGoCar.nl zo uniek maakt.”

Ambassadeur

“Iemand met veel contacten zoals Gert-jan is waardevol voor ons bedrijf voor meer naamsbekendheid.”, aldus eigenaar Frank Beelen. “Wij willen dit ambassadeursschap in de toekomst verder uitbreiden. Daarom zoeken wij gericht naar meer ambassadeurs, die ons mooie concept onder de aandacht kunnen brengen bij een breed publiek. Het idee is dat ambassadeurs een auto van GoGoCar.nl huren en dit maandelijkse bedrag kunnen terugverdienen door nieuwe klanten aan te brengen.

Huur – Start – Stuur

GoGoCar is een innovatief autoverhuur bedrijf dat mobiliteit voor zowel particuliere als zakelijke rijders flexibeler, duurzamer, goedkoper én leuker maakt. GoGoCar staat voor ‘auto op maat’. Men huurt een auto voor enkele uren, voor een dag of weekend, een week of langer. Voor een zakenreis, een familiebezoek, een wintersportreis, een verhuizing of een bruiloft. Of om de F-jes van de voetbalclub naar een uitwedstrijd te vervoeren. Van klein tot groot, van basic tot luxe: een personenauto met trekhaak, een station, een hybride, een auto op biogas of elektriciteit, een MPV voor 9 personen (verlengd/verhoogd) of een verhuisbusje, GoGoCar zorgt ervoor.

Persfoto sponsoring Gert-jan van Ackooij

 

 

 

 

 

 

 

 

Gert-Jan van Ackooij (r) neemt de sleutels in ontvangst van Frank Beelen van GoGoCar.nl/Autocentrum Beelen. (Foto: Michel ter Wolbeek)