In the spotlight….Multi-Clean

In the spotlight….Multi-Clean

  • 31 okt Off

IMG_0243In onze nieuwsbrief van oktober hebben wij aandacht besteed aan Multi-Clean, als medewinnaar van de DBB Cup met Beelen Mobility. Vorig jaar kwamen wij –als De Beelen Groep- in contact met eigenaar René Zwinkels van Multi-Clean via een gezamenlijke zakenrelatie. Dat contact voelde direct zo goed, dat Multi-Clean bij alle panden van De Beelen Groep is gaan schoonmaken én dat De Beelen Groep de auto’s van Multi-Clean mag leveren en onderhouden.  “Beelen is echt een fantastisch bedrijf. Ze denken goed mee en zorgen ervoor dat wij altijd mobiel zijn, zodat wij onze professionele schoonmaak kunnen blijven garanderen”, aldus René Zwinkels.

Het bedrijf

Schoon op elk niveau; dat is waar Multi-Clean voor staat. Als allround schoonmaakbedrijf uit Westland hebben zij alle specialismen in eigen huis. Door heel Zuid-Holland nemen de schoonmakers van Multi-Clean de zorg voor een schone woon- en/of werkomgeving dan ook graag uit handen.

Deze professionele zorg bevat alle schoonmaakwerkzaamheden vanaf de begane grond tot op grote hoogte. Zowel de buitengevels als het gehele interieur van de panden worden meegenomen. Met Multi-Clean als partner heeft u de garantie van een persoonlijke service en schoonmaakonderhoud op het hoogste niveau! Meer informatie vindt u hier: www.multiclean.nl