In the spotlight…..Van Koppen & Van Eijk

In the spotlight…..Van Koppen & Van Eijk

  • 29 nov Off

VKVE Peter van Koppen youtube filmIn onze nieuwsbrief van november hebben wij aandacht besteed aan Van Koppen & Van Eijk.  Een aantal jaar geleden kwam De Beelen Groep via een andere relatie in contact met Van Koppen & Van Eijk.  Al snel zijn wij gaan samenwerken en heeft De Beelen Groep een aantal auto’s aan Van Koppen & Van Eijk geleverd.

Inmiddels wordt het hele wagenpark van Van Koppen & Van Eijk verzorgd door De Beelen Groep. Herinnert u zich nog het filmpje van de aflevering door Max Verstappen? Naast dat Van Koppen & Van Eijk klant is, zijn zij ook leverancier. Toen acht jaar geleden de tijd van de winterbanden weer was aangebroken had De Beelen Groep extra medewerkers nodig, er zijn toen flexibele arbeidskrachten via Van Koppen & Van Eijk bij ons in gezet. Dit ging erg goed en nu zijn er elk jaar bandenwisselaars en automonteurs via Van Koppen & Van Eijk bij ons aan het werk. 

 

Logo Van Koppen & Van Eijk 2016Over Van Koppen & Van Eijk
Een betrouwbaar uitzendbureau met voor elk personeelsvraagstuk een passende oplossing, dat is wat Derk Beetsma, Peter van Koppen en Fons van Eijk in 2003 voor ogen hadden. Inmiddels heeft Van Koppen & Van Eijk diverse vestigingen in Nederland, Polen en Hongarije. Dagelijks koppelen zij ruim 10.000 werknemers met succes aan bedrijven in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek.

Om aan de vraag naar gemotiveerde en betrouwbare werknemers te kunnen voldoen werven en selecteren zij in heel Europa. Naast het koppelen van de juiste werknemers aan de klanten verlenen zij ook verschillende diensten en kunnen zij klanten helpen op het gebied van MVO. Door de brede dienstverlening zijn zij in staat om klanten maatwerk te leveren en hen volledig te ontzorgen. Meer informatie over Van Koppen & Van Eijk vindt u hier: www.vkve.nl