Max Verstappen bezorgt 150e auto van dit jaar bij uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk

Max Verstappen bezorgt 150e auto van dit jaar bij uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk

  • 17 nov Off

Youtube film 150e autoAutocentrum Beelen viert samenwerking met spetterende actie

De bezorging van alweer de 150e auto van dit jaar door Autocentrum Beelen bij uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk mag natuurlijk niet geruisloos voorbijgegaan. Nee, sterker nog, dit gebeurt met piepende banden en een rokende motor aangezien de auto door niemand minder dan Max Verstappen voor de deur wordt afgeleverd. Van de spectaculaire bezorging is een film gemaakt die wat betreft spanning en sensatie niet onderdoet voor de grand prix van Monaco of Singapore. De film is te bekijken op: https://www.youtube.com/watch?v=n8o6QXfj-K0&feature=youtu.be

Peter van Koppen, commercieel directeur van Van Koppen & Van Eijk, kan het nog steeds niet geloven dat Max Verstappen de 150e auto van dit jaar is komen afleveren. ‘Inmiddels hebben wij al meer dan 500 auto’s rijden van Autocentrum Beelen en zij gaan altijd tot het gaatje voor ons. Elke auto die wordt afgeleverd is tiptop in orde, voorzien van ons logo en klaar om de weg mee op te gaan, maar dat ze zo’n verrassing voor ons in petto hadden om alweer de 150e van dit jaar te vieren, dat had niemand hier verwacht. Gelukkig is alles op film vastgelegd en hebben wij het bewijs van deze geweldige actie’, vertelt Van Koppen enthousiast.

Trouwe klant

De eigenaar van Autocentrum Beelen, Frank Beelen, is blij dat hij de samenwerking tussen de twee bedrijven op deze manier heeft kunnen vieren. ‘Wij werken al 12 jaar samen en daarom vonden wij het tijd om iets speciaals te organiseren. Wij leveren, verzorgen en onderhouden voor Van Koppen & Van Eijk al hun auto’s. Een opdrachtgever van formaat dus en ook nog eens een waarbij het persoonlijk contact minstens zo belangrijk is als het zakelijke aspect’, aldus Beelen. Autocentrum Beelen levert deze keer twee typen auto’s aan Van Koppen & Van Eijk: de Hyundai i10 en de Mitsubishi Space Star.

Over Van Koppen & Van Eijk

Van Koppen & van Eijk is een uitzendbureau dat sinds 2003 actief is in de volgende sectoren: tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Het uitzendbureau koppelt dagelijks maar liefst 8.500 medewerkers aan bedrijven. Dat aantal maakt het tot een van de grootste uitzendbureaus.