Mooie aflevering aan De Porseleinkast

Mooie aflevering aan De Porseleinkast

  • 03 aug Off

Onlangs hebben wij een Mercedes Citan afgeleverd aan Henriëtte van den Anker van De Porseleinkast. Het bijbehorende persbericht is opgenomen onder de foto.

IMG_2569-001

 

De beroemde Porseleinkast-service nu bij u op de stoep!

Dat Henriëtte van den Anker van De Porseleinkast ver, heel ver gaat voor haar klanten, dat wisten we al wel. Maar nu gaat zij wel héél ver. Of misschien beter gezegd: ze komt héél dichtbij. Want vanaf nu levert De Porseleinkast service aan huis!

 “Is ie niet mooi?”, vraagt Henriëtte trots, doelend op haar gloednieuwe auto. “Ik heb hem gekocht bij Autocentrum Beelen in Lisserbroek. Echt een prima zaak met uitstekende service. Ik vertelde Frank Beelen mijn wensen en met zijn advies kwamen we uiteindelijk uit deze Mercedes Citan. Dik tevreden mee.”, aldus Henriëtte De (toekomstige) klanten van De Porseleinkast mogen Frank ook dankbaar zijn voor zijn advies. Met deze auto komt Henriëtte namelijk voortaan bij hen thuis. “Ik ga er spullen mee bezorgen”, legt Henriëtte uit. “Keukengerei, servies, cadeautjes… Verras eens iemand! Wat is er leuker dan dat er ineens een cadeautje letterlijk op je stoep staat?”

De reclame op de auto heeft even geduurd, maar is top geworden. Dit in samenwerking met Hans Imanse van Moos Studioos, Gerwin Buis van Creative Blast en Peter van Eeden van Royal Print.

Ook gaat Henriëtte met haar nieuwe auto naar evenementen. “Je kunt een Jura machine huren en je krijgt er mij als ‘barista’ bij. Ik neem alles mee: de koffiebonen, water, melk, suiker… Het enige dat de klant hoeft te leveren is een stroompuntje.” Ze zwijgt even en vervolgt dan lachend: “En wat lekkers bij de koffie natuurlijk!”