Officieel Tunap specialist voor reinigen motoronderdelen

Officieel Tunap specialist voor reinigen motoronderdelen

  • 25 feb Off

TunapHet Athlon Service Center Rotterdam is sinds kort officieel erkend Tunap Specialist in DPF (Roetfilter) reiniging, Inlaatkleppen reiniging en Injecto reiniging. Doordat wij nu onderdelen van motoren zonder de- en montage kunnen reinigen, scheelt dit veel kosten, daar vervanging of revisie niet meer nodig is. Tevens bespaart u door deze behandelingen veel brandstofkosten.

 

Roetfilter (DPF) reiniging

Dieselmotoren kunnen na verloop van tijd vermogen verliezen en/of foutmeldingen geven dat het roetfilter verstopt is. Door verontreinigde motoronderdelen zoals de inlaat, EGR, turbolader of dieselinjectoren veroorzaakt verhoogde roetvorming de verzadiging van het roetfilter. Doordat wij nu de roetfilters kunnen reinigen (zonder demontage), is vervangen overbodig geworden. Dit scheelt veel kosten in onderhoud.

 

Injecto reiniging

Van zowel Diesel als Benzine motoren kunnen wij nu alle componenten van het brandstof systeem reinigen. Doordat het brandstof systeem hierdoor zuiver is, bespaart de berijder veel brandstofkosten. Daarnaast bespaart het de kosten voor het vervangen van verstuivers en injectoren. Vervuilde injectoren of verstuivers zijn vaak de veroorzaker van bijvoorbeeld onrustig stationair lopen, slecht aanslaan of inhouden.

 

Reinigen van in- en uitlaatkleppen en hun omgeving

Bij schokkende motoren, verhoogd brandstofverbruik of onrustige motorloop, kunnen wij de inlaat- en uitlaatkleppen en hun omgeving van de cilinderkop reinigen. Hiermee voorkom je dat je de cilinderkop moet demonteren en reviseren. Dit scheelt veel arbeidsuren en kosten.

 

Kosten?

Rotterdam is de eerste vestiging van De Beelen Groep, de andere vestigingen zijn ook nagenoeg afgerond. Vraag naar de standaard pakketprijzen voor deze werkzaamheden bij uw Service Adviseur op uw onderhoudsvestiging van De Beelen Groep

 

TCH Tunap overhandiging certificaat

René van der List van Tunap (L) overhandigt de Tunap Specialist Certificaten aan Ton Choufoer van het Athlon Service Center Rotterdam.