Missie & Visie

Schakelpook

Missie

De Beelen Groep bestaat uit een aantal innovatieve merkonafhankelijke autobedrijven voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bij elke vestiging van de Beelen Groep staat de klant centraal en wordt de klant ontzorgd bij het onderhoud en reparatie, schadeherstel en eventueel de aan- en verkoop van auto’s. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. De autobedrijven zijn gericht op de regionale markt waarbij besluitvaardigheid en teamgeest voorop staan. De medewerker staat hierbij centraal en daarmee ook zijn persoonlijke ontwikkeling. Duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel binnen de bedrijfsvoering en cultuur. De Beelen Groep richt de ondernemingsactiviteiten bewust op waardecreatie op langere termijn in de drie dimensies People, Planet en Profit, gecombineerd met de bereidheid de dialoog met de samenleving aan te gaan.

Visie

De Beelen Groep wil haar kennis blijven vergroten van de technologische ontwikkeling van de auto en de aandrijving daarvan. Ondanks de toetreding van meer aanbieders, wil de Beelen Groep haar marktaandeel vergroten. Door efficiënte bedrijfsvoering en transparantie in prijs willen wij de klanten binden.

Tevens zal worden ingespeeld op de trend “van bezit naar gebruik”. Hierbij gaat de Beelen Groep de regionale klant het complete aanbod van mobiliteitsoplossingen leveren.