Schaatsploeg ‘Altijd Wat’ naar de Weissensee met GoGoCar.nl

Schaatsploeg ‘Altijd Wat’ naar de Weissensee met GoGoCar.nl

  • 22 jan Off

De schaatsploeg ‘Altijd Wat’ uit Lisse/Lisserbroek gaat ook dit jaar weer naar de Weissensee voor de Alternatieve Elfstedentocht met een luxe personenbus van GoGoCar.nl, het autoverhuurconcept van Autocentrum Beelen. Op zaterdag 24 januari vertrekt de ploeg naar Oostenrijk.

Alternatieve Elfstedentocht

“We worden al zestien jaar gesponsord door Beelen en zijn blij dat we van hun innovatieve vervoersconcept GoGocar.nl gebruik mogen maken”, vertelt voorzitter Piet Teeuwen uit Lisserbroek. Teeuwen hoopt deze week samen met kopman Corrin Duivenvoorden en de leden Gerrit Wildenbeest en Gerard Kortekaas de 200 kilometer van de Alternatieve Elfstedentocht op het befaamde Oostenrijkse meer te volbrengen. Ze worden daarbij ondersteund door een professionele begeleidingsploeg, waaronder materiaalman Willem van der Kieft, vader van de bekende langebaanschaatser Arjen van der Kieft.

Sponsoring op maat

Bij deze strakke organisatie en voorbereiding past ook de uitgekiende vervoersoplossing die GoGoCar.nl biedt. Edwin Beelen van GoGoCar.nl vertelt, dat service, veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel van de onderneming staan. ‘Wij maken graag mogelijk dat de gehele schaatsploeg in één auto kan vertrekken. GoGoCar.nl staat immers voor “auto op maat”. Daarbij past ook de uitgekiende vervoersoplossing die GoGoCar.nl biedt.

Huur – Start – Stuur

GoGoCar is een innovatief autoverhuur bedrijf dat mobiliteit voor zowel particuliere als zakelijke rijders flexibeler, duurzamer, goedkoper én leuker maakt. GoGoCar staat voor ‘auto op maat’. Men huurt een auto voor enkele uren, voor een dag of weekend, een week of langer. Voor een zakenreis, een familiebezoek, een wintersportreis, een verhuizing of een bruiloft. Of om de F-jes van de voetbalclub naar een uitwedstrijd te vervoeren. Van klein tot groot, van basic tot luxe: een personenauto met trekhaak, een station, een hybride, een auto op biogas of elektriciteit, een MPV voor 9 personen (verlengd/verhoogd) of een verhuisbusje, GoGoCar zorgt ervoor.

Foto PB Schaatsploeg Weissensee 2015www

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder toeziend oog van Edwin Beelen (r) van GoGoCar.nl/Autocentrum Beelen staat de schaatsploeg in de startblokken voor vertrek naar de Weissensee. (Foto: Nikita Teeuwen)