Sponsoring 3.0

Sponsoring 3.0

  • 31 okt Off

Op dinsdag 6 september jongstleden, zijn wij met een aantal voetbalclubs die wij sponsoren om de tafel gegaan. Wij hadden van de voetbalclubs FC Lisse, VV Ter Leede, VV Kagia en VV Foreholte de voorzitter, de jeugdvoorzitter en de voorzitter van de sponsorcommissie uitgenodigd. Na een presentatie over De Beelen Groep en de sponsoring in het verleden en heden, is er onder leiding van John van der Tol (zaken voor zaken) een discussie gestart over de sponsoring in de toekomst. Hoe kunnen wij –voetbalclub en sponsor- elkaar versterken?

Conclusie van de discussieronde is dat er feitelijk niet één antwoord mogelijk is. Per club verschillen de behoeftes, doelgroepen en mogelijkheden. Toch ligt de kracht in de herhaling van wat je ook doet. Wij gaan allemaal werken aan de besproken verbeterpunten, zodat wij elkaar kunnen blijven versterken.

IMG_2698

Wij willen deze bijeenkomst in het voorjaar nog eens beleggen. Ook geïnteresseerd om aan te schuiven als club die door De Beelen Groep gesponsord wordt? Laat het Manon Meuleman weten!