Ter Leede jeugd in nieuwe kleding van jeugdsponsor Autocentrum Beelen

Ter Leede jeugd in nieuwe kleding van jeugdsponsor Autocentrum Beelen

  • 28 sep Off

Autocentrum Beelen is de sponsor van de jeugd van V.V. Ter Leede de komende 3 jaar. Eigenaar Frank Beelen heeft zaterdag 19 september het sponsorcontract getekend. Een onderdeel van dit sponsorschap is het kledingplan voor de jeugdteams. Autocentrum Beelen wilde graag wat extra aandacht geven aan het uitreiken van de nieuwe teamtenues. Dat het op zo’n fantastische wijze is uitgepakt en alles tot in de puntje verzorgd was… dat is werkelijk ware klasse!

Afgelopen zaterdag 19 september reisden alle jeugdteams van Ter Leede af naar Autocentrum Beelen in Lisserbroek. Dat dit voor sommige teams al een ontvangst om 07.15 uur betekende mocht de pret niet drukken. Een parkeerwachter regelde iedere auto naar de juiste plek en binnen wachtte het team van Autocentrum Beelen de Ter Leede teams en de meegereisde (nieuwsgierige en trotse) ouders op. Kantoorruimtes werden omgetoverd tot kleedruimtes. In de showroom stond limonade en koffie klaar en kon iedereen genieten van een vers gebakken stroopwafel of overheerlijke koekkruimels. De grote occasionruimte werd omgebouwd voor een professionele fotoshoot-set, want nadat de teams de teamtassen één voor één kregen uitgereikt, moest er natuurlijk ook geposeerd worden zodat de teams in het fantastische tenue op de gevoelige plaat konden worden vastgelegd.

De spelers en speelsters zijn keurig in het rood-geel gestoken en voor de keepers/keepsters van de teams is een felgroen tenue. Het tenue is voorzien van de nodige, soms nog onopgemerkte, verrassingen. Het logo van Autocentrum Beelen prijkt natuurlijk op de voorkant van het shirt, maar naast het logo van kledingleverancier L.J. Sport, het merk Masita én het KiKa logo op de mouw, is ook de boord van de nek voorzien van de mooie tekst “Voorwaarts Ter Leede”.

Met deze tenues, waar vele mensen over hebben nagedacht en door vele aan mee is gewerkt, is weer een mooie stap voorwaarts gemaakt voor de jeugd van V.V. Ter Leede.

“Autocentrum Beelen draagt de voetbalsport een warm hart toe. En jeugdvoetbal in het bijzonder; kinderen hebben immers de toekomst! Daarom sponsoren wij de komende jaren de Ter Leede jeugd. Wij zijn er trots op dat alle spelers er zo mooi bij lopen en hopen op een mooi seizoen voor alle leden”, aldus Frank Beelen. Voorzitter Ronald Vonk had daar later op de dag nog het volgende over te zeggen: “Terugkomend op de club heb ik werkelijk talloze positieve reacties gehad en ook de Social Media explodeerde zo ongeveer… Nogmaals dank namens de club aan Frank Beelen, en daarnaast ook aan alle betrokkenen die er voor ons waren zaterdagochtend!! Echt een bedrijf om trots op te zijn!”

Persfoto PB Ter Leede - Autocentrum Beelen www

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Beelen van Autocentrum Beelen tekent het sponsorcontract met Ronald Vonk van Ter Leede. V.l.n.r. Ronald Vonk, Frank Beelen, Vincent Quist, Alain Drost (Foto: Michel ter Wolbeek)

MTW-1160

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter Leede C1 (Foto: Michel ter Wolbeek)