Terug van weggeweest….Sven Hogervorst

Terug van weggeweest….Sven Hogervorst

  • 28 jun Off

SHO PersfotoWij stellen graag aan u voor….

Sven Hogervorst, commerciële binnendienst bij Beelen Mobility.

Sinds januari 2013 is Sven Hogervorst werkzaam bij De Beelen Groep. Gestart als stagiair in zijn derde jaar HBO-Commerciële Economie,  vervolgens ook bij ons afgestudeerd en als full time kracht in dienst gekomen. Na een jaar lang werken bij De Beelen Groep op verschillende functies, hebben wij Sven de kans gegeven om zijn droom voor persoonlijke ontwikkeling in vervulling te laten gaan; 7 maanden studeren en reizen in Amerika. Wij spraken Sven over zijn doelstellingen, ervaringen en toekomst.

Sven: “Tijdens je studie leer je veel, maar als je 7 maanden op jezelf bent aangewezen in een ander land, dan leer je veel meer! Vooraf had ik mijzelf drie doelen gesteld, namelijk; de Engelse taal volledig beheersen, studeren in de USA en zo veel mogelijk van Amerika zien. Achteraf kan ik zeggen dat ik mijn doelstellingen ruimschoots heb behaald!’

Sven sprak ook over zijn ervaringen: “Na drie maanden Engels studeren in San Francisco beheerste ik de Engelse taal. Daarna ben ik 43 dagen gaan reizen door heel Amerika. In totaal heb ik 10 steden aan gedaan, van Hawaii en Washington DC  tot aan Miami, het was allemaal fantastisch. Tot slot heb ik drie maanden gestudeerd aan de Universiteit van California – Riverside. Ook hier weer veel geleerd, naast de studie vooral over hoe de Amerikanen naar de  wereld en Business Management kijken.’

Het waren 7 onvergetelijke maanden en ik zou dan ook iedereen willen aanraden om er alleen even tussenuit te gaan om van de wereld te leren en te genieten. Ik ben zeer bewust geworden van het leven en dat we van iedere dag alles eruit moeten halen wat erin zit, qua werk, carrière en vrije dagen! Ik ben blij dat De Beelen Groep mij de kans heeft gegeven om mijzelf verder te ontwikkelen als persoon om vervolgens mijn opgedane kennis toe te passen in het bedrijf.’, aldus Sven Hogervorst. Sven is bij terugkomst als commerciële binnendienst gestart bij Beelen Mobility.