Vijf nieuwe auto’s voor Woningstichting Sint Antonius van Padua

Vijf nieuwe auto’s voor Woningstichting Sint Antonius van Padua

  • 10 mrt Off

Half februari heeft Cock van Leeuwen van Woningstichting Sint Antonius van Padua uit Noordwijkerhout de sleutels van een Toyota Aygo, drie Peugeot Experts en twee Peugeot Boxers in ontvangst genomen. De inhoud van de oude bedrijfsauto’s is in een weekend overgezet naar de nieuwe bedrijfswagen , waardoor de medewerkers geen werkdag zonder auto zijn geweest.

Afleveren
Op vrijdagmiddag 13 februari leverden de medewerkers van Sint Antonius van Padua hun bedrijfsauto’s in bij Autocentrum Beelen. De inbouwspecialisten hadden de nieuwe bedrijfsauto’s van binnen al langs de wanden betimmerd. In het weekend is de inhoud van de oude bedrijfsauto overgeheveld naar de nieuwe bedrijfsauto. Daarnaast is dat weekend gebruikt om de routevolgsystemen uit de oude wagens over te zetten in de nieuwe. “Op maandag 16 februari zijn alle compleet ingerichte auto’s met de huisstijl bestickering afgeleverd aan hun nieuwe berijders. De medewerkers hebben geen werkdag hun bedrijfsauto met inhoud hoeven missen, dus dit was voor ons een zeer efficiënte aflevering.”, aldus Cock van Leeuwen.

Sint Antonius van Padua
De organisatie van Woningstichting Sint Antonius van Padua is vooruitstrevend en zet zich in voor een prettig woonklimaat en goede leefomgeving voor jong en oud. Met 1.920 woningen, 114 garages en twee verzorgingshuizen zijn zij een bekende partij op de regionale woningmarkt. Groei is voor de stichting essentieel, want stilstand is immers achteruitgang. Groeien naar een professionele en klantgerichte organisatie, waarbij wordt ingespeeld op ontwikkelingen in de markt. Naast verhuur van een breed aanbod aan woonruimte zijn de activiteiten ook gericht op het herstructureren van oude wijken en het ontwikkelen nieuwbouw- en zorgprojecten.

Persfoto PB levering Woningstichting Sint Antonius van Paduawww

 

 

 

 

 

 

 

 

Cock van Leeuwen (l) ontvangt een heerlijke taart voor alle medewerkers uit handen van Frank Beelen. De medewerkers staan op de achtergrond bij hun nieuwe auto’s. (Foto: Sven van der Vlugt)