Wij stellen u graag voor aan….Clint Möring

Wij stellen u graag voor aan….Clint Möring

  • 31 okt Off

In onze nieuwsbrief stellen wij elke maand een collega aan u voor. Deze maand….Clint Möring, Occasion Manager

Al ruim 1,5 jaar verbonden aan De Beelen Groep. Heeft u een occasion nodig? Dan moet u beslist kennismaken met Clint. Het grote netwerk van Clint maakt dat de juiste auto voor u zo gevonden is, mocht deze niet bij ons in de occasion hal staan.

De basis van Clint ligt bij de MTS voertuigentechniek. Alleen auto’s verkopen vond Clint veel leuker dan het sleutelen eraan. Clint heeft dan ook snel de werkplaats verlaten en is begonnen bij een Nissan dealer als assistent verkoper. Na een jaar kon hij bij een Ford dealer aan de slag waar hij na een paar jaar Occasion Manager werd. Vervolgens kreeg hij de kans om bij BMW Amsterdam -als echte BMW-liefhebber- verantwoordelijk te worden voor de gebruikte wagens. Na 3,5 jaar heeft hij de uitdaging aangenomen om een vestiging te runnen van een Skoda dealer. En de laatste 7 jaar voordat hij naar De Beelen Groep kwam, heeft Clint gebruikte en nieuwe Fiat’s verkocht bij een dealer in Hillegom. Omdat het financieel wat minder ging met het bedrijf is Clint in de rondt gaan kijken en kwam onze vacature van Occasion Manager tegen. Al weer 1,5 jaar geleden dus.

BMW is echt wel de hobby van Clint. Naast dat hij zelf een keurig glimmende 7-serie bezit, is hij ook heel actief bij de BMW meetings en het BMW online forum.

Kom gerust onder het genot van een kop koffie kennis maken met Clint!