Wij stellen u graag voor aan…..de teamleiders van Autocentrum Beelen

Wij stellen u graag voor aan…..de teamleiders van Autocentrum Beelen

  • 30 nov Off

Ferry van Scharenburg, Teamleider Service

Persfoto Ferry van ScharenburgFerry is zijn loopbaan als monteur begonnen bij een Citroën dealer in het midden van het land, waar hij zich in 15 jaar had opgewerkt tot meewerkend voorman. Na een uitstap naar Oostenrijk om snowboard les te geven, is Ferry bij een Mercedes dealer terecht gekomen als werkplaatschef. Na 2,5 jaar is Ferry bij een kleine BMW specialist aan de slag gegaan. Ferry is vervolgens verhuisd -met zijn vrouw en 2 kinderen- van het midden van het land naar Noord-Holland, waardoor hij op zoek was naar een functie in het westen van het land. Zo is Ferry bij De Beelen Groep terecht gekomen. Ferry is enkele maanden geleden als Service Adviseur aangenomen. Toen de functie van Teamleider Service vrij kwam, heeft Ferry deze uitdaging aangenomen.

 

Dennis de Snaijer, Teamleider Techniek

Persfoto Dennis de SnaijerDennis is na zijn opleiding MTS Autotechniek zijn loopbaan begonnen als monteur bij een VW/Audi dealer in Castricum. Daarna heeft Dennis 12 jaar gewerkt als werkplaatschef bij een universeel autobedrijf in Beverwijk. Vervolgens is Dennis weer teruggegaan naar de VW/Audi dealer, alleen dan in de vestiging IJmuiden. Daar heeft hij 5,5 jaar als After Sales Manager gewerkt. Voordat Dennis bij ons kwam, heeft hij 5 jaar bij een Bosch Car Service de rol van After Sales Manager ingevuld.
Inmiddels is het al weer een jaar geleden dat Dennis gestart is bij De Beelen Groep als Teamleider Techniek. Ook Dennis woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Noord-Holland, toevallig in hetzelfde dorp als Ferry.